Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/a6fjordenserhvervsclub.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/a6fjordenserhvervsclub.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mød vores medlemmer – A6 Fjordens Erhvervs Club

Mød vores medlemmer

Løsninger inden for Direct Mail, digital 4-farve print, tryksager og distribution. Vi hjælper virksomheder med at skabe salg vha. Direkte Markedsføring.
Helle Rasmussen har sammen med Jan Rasmussen firmaet 2R Service. I 2R Service vil de skabe rammer for virksomheder med 1 til 5 ansatte, der har behov for lokalefællesskab, rådgivning og netværk. De har begge kendskab til lokalområdet og mange års erfaring fra både den offentlige sektor og det private erhvervsliv, herunder som selvstændig erhvervsdrivende.
Gert Madsen har sit eget firma, GM Rengøring, som han har sammen med sine kone Lykke. De kan tilbyde dig en masse ting, som Erhvervsrengøring/privatrengøring, autoriseret skadedyrsbekæmpelse, autoriseret vagtselskab, vandskade service, udlejning af fadølsanlæg, slushice, softice, snerydning/saltning mm.
Klaus Lebæk er ejer af Austrotherm Nordic ApS, der fra Austrotherm i Østrig og Tyskland sælger isolering, vådrumsplader og unikke facadeløsninger. Austrotherm er mere end en 60 års familieejet koncern med hovedsæde i Østrig og med produktionsfaciliteter i mere end 30 steder i Europa og er blandt de absolutte største på sit felt. Klaus er således Keypartner for Austrotherm på det Nordiske marked, hvor hans firma er markedskompetencer og viden, kombineret med firmaets ekspertise i produktion af ovennævnte løsninger, er blandt de fælles omdrejningspunkt for succes.
Morten Mogensen er indehaver af virksomheden Tryk10 ApS, som har til huse i Stenløse. Ideen bag Tryk10 stammer fra hans daglige gang i sportsverdenen - tidligere som svømmer og nu som håndboldspiller. Det er tydeligt hvor meget der bliver gjort brug af tryk på tøj i alle klubber. Tryk10 bestræber sig på at være billig og leveringsdygtig i tekstiler og tryk af god kvalitet.
Lars Vinther er administrerende direktør i Mermaid Medical A/S, der producerer og distribuerer medicinsk udstyr og har salgskontorer i ni lande i Europa samt i USA. De sælger direkte til hospitaler og andre slutbrugere og deres salgsstyrke er derfor alle uddannede inden for hospitalssektoren, så de sikrer den højeste grad af professionel service over for kunderne.
Carsten Brix har firmaet RB Foto, hvor han er professionel fotograf. Som Professionel Fotograf, sørger han for at virksomheder er super skarpe på deres billeder. Han fotografere både privat, erhverv og skolefotos.
Steen Koch tilbyder rådgivnings, regnskabs og revisionsopgaver for små og mellemstore virksomheder. Som godkendt revisionsvirksomhed har de mulighed for at sætte erklæringer på dit regnskab og signalere sikkerhed for rigtigheden af dit regnskab overfor dine samarbejdspartnere, ligesom de kan rådgive om, hvordan du får mest mulig information og gavn ud af dit regnskab.
Kurt Nielsen er direktør i Hardenberger Skilte, der tilbyder professionelt og kvalitetsbevidst skiltearbejde til ethvert formål. Søger du et skiltefirma, som kan levere skræddersyede skilteløsninger i det rette materiale-, farve- og formatvalg, så husk navnet Hardenberger Skilte.
Michael Frost har mere end 36 års erfaring at trække på. Frost's vision er at ville være de bedste på deres område, med meget høj faglig stolthed, og stor kundetilfredshed. I tilbudsfasen lægger han stor energi i forventningsafstemning, så han i fællesskab når frem til bedste forventede resultat, hvad angår udførelse & materialevalg. Frost lover god kvalitet til fast pris og er naturligvis medlem af BYG Garantiordning.
Altinus Vin er en virksomhed med fokus på høj kvalitet og er specialister i virksomheds aftaler med leverancer lige fra små gaver, til store arrangementer og til løbende forbrug in house i virksomheden. Altinus Vin arrangerer både vinskole for alle, vinsmagninger i deres hyggelige smagelokale samt showroom, eller de kan bookes så de kommer ud både i private hjem og i virksomheder. I deres store showroom i Møllehaven har de udover vinene også en række lækre specialiteter. Samtidig leverer de firmagaver, både til medarbejdere, kunder og til forretningsforbindelser.
Furesø Køkkencenter er bosat i Farum, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Vi står klar til at inspirere dig med vores store udvalg af spændende og moderne løsninger inden for køkken, bad og garderobeløsninger. Vi er i samarbejde med et dansk maskinsnedkeri i Jylland, som siden 1970’erne har produceret elementer til det nordiske marked, i en meget høj kvalitet. Vi tilbyder kort leveringstid samt 30 års garanti mod produktionsfejl på alle skuffer, hængsler, fronter, skabe, og 5 års garanti på alle elektriske dele.
MattssonNielsen er Convenience food med høj gastronomisk profil og særligt udvalgte råvarer. De har en stor kærlighed til mad og deres virksomhed er gennemtænkt, med fokus på dyrevelfærd, økologi, nærhedsprincipper og miljø. Der er taget stilling til balancen i smag, konsistens og udseende. MattssonNielsen er en håndlavet helstøbt løsning med forretter, hovedretter, garniture, desserter og tilbehør.
Linnebjerg Golf tilbyder brug af en flot DGU bane til den kræsne golfspiller. Der er plads til både den øvede og den uøvede, og til juniorer såvel som seniorer. Golfbanen er tilpas udfordrende og hyggelig, og det behøver ikke tage længere tid at spille en runde golf end det tager at spille en fodboldkamp.
NTD er specialister i IT og skaber mere stabilitet, ved at fokusere på din IT drift. De tilbyder rådgivning inden for overvågning, serverdrift, opdateringer og fejlsøgning af server & netværk remote. Applikation styring – Antivirus, Exchange, AD, SQL, Citrix, Office med mere. Alt bliver klaret mens du holder fri
Slotsbjergby Byggeenterprise tilbyder løsninger inden for hovedentrepriser og fagentrepriser. Vi sammensætter ydelserne præcist til dit projekt, så det passer til dine behov. Hver byggesag håndterer vi på en enkel og let overskuelig måde. Du skal ikke ud og søge forskellige håndværkere, da vi kan tilbyde samtlige faglærte håndværksforslag og derved selv koordinerer arbejdet, fra start til slut.
Consensus er en IT-afdeling for en række danske virksomheder, placeret i og omkring Storkøbenhavn, men også i resten af landet. De yder support og rådgivning på software, hardware, server, backup og generelle IT-løsninger.
Boligmægleren er en lokal kæde af selvstændige ejendomsmæglerforretninger der dækker hele Danmark. De tilbyder personlig rådgivning både før, under og efter en bolighandel. De holder det enkelt, så du kun skal forholde dig til de informationer, som er relevante i din situation.
WorkJoy skaber ægte arbejdsglæde med tillidsbaseret ledelse.

 

.